Advertisement

Ломаченко Накатані - Ломаченко - Накатані. Онлайн-трансляція бою - Главком / Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом.

Ломаченко Накатані - Ломаченко - Накатані. Онлайн-трансляція бою - Главком / Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом.. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Для масайоші накатані це друга поразка. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер.

Для масайоші накатані це друга поразка. Неймовірний бій від українсього боксера! Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і.

Ломаченко - Накатані: букмекери спрогнозували переможця бою
Ломаченко - Накатані: букмекери спрогнозували переможця бою from static.espreso.tv
Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Для масайоші накатані це друга поразка. Зі старту поєдинку українець заволодів. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.

Зі старту поєдинку українець заволодів. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Для масайоші накатані це друга поразка. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Неймовірний бій від українсього боксера! Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху.

Для масайоші накатані це друга поразка. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом.

Ломаченко - Накатані: де і коли дивитися бій — УНІАН
Ломаченко - Накатані: де і коли дивитися бій — УНІАН from images.unian.net
Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Неймовірний бій від українсього боксера! Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді.

Неймовірний бій від українсього боксера!

Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Зі старту поєдинку українець заволодів. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса

Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і.

Ломаченко - Накатані: кращі фото поєдинку - Бокс
Ломаченко - Накатані: кращі фото поєдинку - Бокс from sportarena.com
Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Зі старту поєдинку українець заволодів. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Для масайоші накатані це друга поразка. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом.

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Для масайоші накатані це друга поразка. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Зі старту поєдинку українець заволодів. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene.

Posting Komentar

0 Komentar